PROMOCJA! Przy zmianie biura rachunkowego oraz dla firm nowo otwartych 2 pierwsze miesiące za 1 zł. PROMOCJA!

O nas

Biuro Rachunkowo-Podatkowe istnieje w Łodzi od 1991 roku. Przez cały ten czas biuro prowadzi Renata Ewa Walczak, która jest doradcą podatkowym o numerze 05297 nadanym przez Ministra Finansów. Jesteśmy corocznie ubezpieczeni od błędu, jednakże nigdy nasi klienci nie mieli potrzeby korzystania z tej polisy ubezpieczeniowej.

Biuro Rachunkowe ma stałą 5-osobową kadrę księgową. Księgowe mają wieloletnią praktykę (nawet po 25 lat), są znakomicie przygotowane do wykonywania zawodu, ciągle podnoszą swoje kwalifikacje, na bieżąco są zorientowane w przepisach podatkowych.

Jesteśmy doświadczonym i jednocześnie nowoczesnym biurem rachunkowym w Łodzi.

Świadczymy kompleksową obsługę dla wszystkich przedsiębiorców, których księgowość oparta jest na podatkowej księdze przychodów i rozchodów oraz dla firm prowadzących księgi rachunkowe. Obsługujemy zarówno firmy osób fizycznych jak i spółki prawa handlowego. Zapewniamy naszym klientom reprezentację przed urzędami. Oferujemy pomoc w załatwianiu wszelkich formalności związanych z założeniem własnej działalności, jak również pomagamy przy rejestracji spółek prawa handlowego (formalności z urzędami, sporządzenie umowy spółki).

Gwarantujemy oszczędność Państwa cennego czasu, pewność terminowej realizacji zleceń i optymalizację ryzyka gospodarczego. Do każdego klienta podchodzimy indywidualnie tak aby współpraca dawała jak najlepsze efekty.

Zapraszamy do zapoznania się z naszym cennikiem. W razie jakichkolwiek pytań zachęcamy do wysyłania wiadomości e-mail lub do kontaktu telefonicznego.